


Vincenzi sirupai gaminami iš aukščiausios kokybės rafinuoto cukraus, pagardinto natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, o vaisiniai sirupai – natūraliomis sultimis. Vincenzi sirupuose nėra gliukozės, o tik pirmosios kokybės cukrus. Sirupai yra be glitimo ir gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingridientų. Vincenzi visada orientavosi į kokybę, naudodami natūralias kvapniąsias medžiagas, tokiu pat būdu sirupai gaminami nuo 1930m. Buteliukai dekoruoti akvarelėmis rankų darbo italų menininkės Barbaros Fantaguzzi.
Vincenzi sirupai gaminami iš aukščiausios kokybės rafinuoto cukraus, pagardinto natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, o vaisiniai sirupai – natūraliomis sultimis. Vincenzi sirupuose nėra gliukozės, o tik pirmosios kokybės cukrus. Sirupai yra be glitimo ir gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingridientų. Vincenzi visada orientavosi į kokybę, naudodami natūralias kvapniąsias medžiagas, tokiu pat būdu sirupai gaminami nuo 1930m. Buteliukai dekoruoti akvarelėmis rankų darbo italų menininkės Barbaros Fantaguzzi.
Specifinė nuoroda
Šiuo metu nėra klientų atsiliepimų